[TUTORIAL] UPDATE EYEBROW TUTORIAL | Aro Kopa

ASSALAMU’ALAIKUM!!
Aloha pals…
Karena banyaknya request dan karena aku juga udah pernah janji buat bikin update eyebrow tutorial, makanya postingan kali ini sekali lagi aku dedikasikan buat ALIS!
Dipostingan YANG INI, aku sudah ngomongin tentang segala macam tentang alis dan sebenarnya ada tutorial alisnya juga sih. Cuman karna waktu itu bikinnya buru-buru jadi rasanya kurang rapi, dan eyebrow routine aku sedikit berubah, makanya kali ini aku mau bikin lagi yang lebih overall tentang gimana rutinitas alis aku :)
Sumber


PRODUK

1.  Maybelline Fashion Brow (Brown)
2. Spooley/sikat alis
3. Small shader brush
4. Eyeshadow coklat tua/hitam matte
5. Concealer brush
6. Concealer/cream foundation

Nah… Ini dia video lengkapnya. Santabe (mean: Silahkan) dtnonton mumpung masih hangat. Excuse quality videonya yang masih abal. Maklum, masih belajar.
TYSM.



Komen kritik dan sarannya ya, I’d love to hear the feedback from you guys~


That's it!
Hope this help your beauty journey, pals :*
Any question or else, please leave it on the comment box.

Xoxo.

2 comments:

  1. Hi.. currently I am doing a research about beauty blogger's influence in cosmetic buying intention in Indonesia for my thesis.
    It would be great if you can help me to fill in the questionnaire.


    https://docs.google.com/forms/d/1RsfM-dO9rATuCB1hqCuY4j5Ktl09MoIGZyEvaz5Rfb8/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link


    Thank you in advance

    ReplyDelete
  2. The feathering or feathered eyebrows technique uses a the same machines, and is application of pigment into the dermal layer of the skin as above, however, the artist creates very fine hair strokes, one by one, to give the client the appearance of real, natural looking feathered hair stroked eyebrows. Manhattan eyebrows microblading

    ReplyDelete

Aro Kopa. Powered by Blogger.